Køb og salg af brugte special- og industrimaskine


Brugte industri- og specialmaskiner

VHI opkøber brugte fødevare-, special- og industrimaskiner fra virksomheder, der fusionerer, lukker eller flytter deres produktion til udlandet. Vi sælger de brugte specialmaskiner tilbage til fødevareindustrien - bl.a. til kød-, fisk-, grønt- og fjerkræindustrien. Der er masser af brugte industrimaskiner at se på hjemmesiden, for at se flere fotos af maskinerne klik på billedet. Vi lejer og leaser også udstyr ud i samarbejde med TOTAL-LEASING v/ Henrik Domar.


Køb af brugte overskuds- og specialmaskiner

Vi køber gerne konkursboer, vi giver kontant betaling. Kontakt os på telefon 40 19 09 93, så tager vi en snak om din maskine.


Fødevaremaskiner

Vi har mange forskellige typer af fødevaremaskiner til salg. Vi har blandt andet fødevaremaskiner til: grøntindustrien, fiskeindustrien, slagterindustrien m.fl. 
Søger I en speciel fødevaremaskine, så kontakt os og vi vil gøre, hvad vi kan, for at hjælpe jer videre! Kontakt os på telefon 40 19 09 93 eller via mail på kj(at)vhi.dk.


Industrimaskiner

Vi har også industrimaskiner til de fleste brancher. Vi har blandt andet et stort udvalg af tanke, transportbånd og meget andet på vores lager. Skal I bruge et ekstra transportbånd eller er den gamle maskine gået i stykker, så har vi en billig industrimaskine til jer! 
Hør mere om vores industrimaskiner på telefon 40 19 09 93.